Дани Чолакова
/Йога за деца и възрастни/

Нина Иванова
/Регетон/

Нели Тоскова
/Салса и бачата, тик-ток танци за деца/

Джулия Узунова
/Пиано и пеене/

Петър Караджов
/Масажи/

Мая Личева
/Animal Flow/

Симона Игнатова
/Народни танци за деца и възрастни/

Кристиян Кънев
/Tabata & HIIT/

Мария Панайотова
/К-поп/

Лилия Тодорова
/Zumba Fitness/

Димитър Карбанов
/Zumba Fitness/

Мария Бетюховска
/Худ. гимнастика и модерни танци за деца/

Красимира Шехаде
/Художествена гимнастика за деца/

Никола
/Urban Kiz/

Гергана
/Urban Kiz/

Нашата Историята от самото начало

Арт цетър Алехандро отваря вратите си за любителите на танцувалното изкуство на 15 април 2011 година, когато неговият основател, Владимир Петков, съвсем спонтанно решава да създаде Денс студио, където хората не просто да тренират, а да могат да преследват страстта си, предоставяйки им перспектива и мотивация за развитие.

Владимир Петков е основател на Арт център Алехандро и инструктор по салса.

Научете повече

Още в самото начало, Владимир се среща и започва да работи с един от най-важните членове в семейството на АлехандроНина. Освен страхотен инструктор по Регетон, тя доказва себе си като незаменима част от школата през годините и става неговата дясна ръка.

Цялостният процес от идеята за създаването на студиото, през избора на името, намирането на подходяща зала, организацията на дейността, до самото откриване, отнема на младия салса инструктор около две седмици.

Когато школата става реалност, Денс студиото веднага започва да набира популярност сред привържениците на латино танците.

Поради безкомпромисните изисквания при подбора на ефективен екип от професионалисти, първоначалната селекция на най-добрите инструктори се оказва предизвикателство за новосъздадената танцова школа. Предизвикателство, което бързо е преодоляно, като малко по малко, Денс студиото започва да допълва портфолиото си с разнородни арт дейности.

През 2013 година, дотогавашното Денс студио се разраства и се превръща в своеобразен дом на изкуството, музиката и танците. Школата премества залата си в центъра на Пловдив и променя името си на Арт център Алехандро, като започва да добавя нови вълнуващи занимания към своята програма – народни танци, регетон, хип-хоп, уроци по пиано, китара, рисуване и приложни изкуства.

От 2016 година, Арт центърът използва своята обновена зала на ул. Младежка 25, където провежда мероприятията заложени в програмата си, като уъркшоп събития, работилници, семинари, разнообразни танцови тренировки, йога, арт уроци и други.

Любовта към изкуството и желанието за надграждане и развитие, ни тласка да бъдем много активни, не само физически, но и в социалните си дейности. Точно това е причината редовно да се включваме и да взимаме участие в множество локални и международни събития и фестивали, като например Капана фест, Салса форуми и други.

Ние от Арт център Алехандро, създаваме дългогодишни приятелства не само с хората, които ни посещават, но и поддържаме прекрасни професионални отношения и правим колаборации с много танцови школи, като Вива-денс, Клуб по акробатичен рок енд рол Меджик и други. За страничните ни арт проекти, можем да разчитаме на съдействието на нашите приятели от МКБППМН към община Хисаря, Общински младежки клуб Иноватор,Младежки център Пловдив и Общински Детски Комплекс.

За 8-те години от създаването си, през Арт център Алехандро са минали общо 47 инструктори и над 1600 човека, които са се доверили на безпрецедентния ни опит и професионализъм. В момента семейството на Алехандро се състои от 16 преподаватели, а школата има активна дейност в Пловдив и Хисаря.

Обновената ни програма включва достъпни Зумба, Брейк, Йога, Регетон, Модерен балет, Хип-хоп, Народни танци и K-pop уроци. Имаме занимания за начинаещи и за напреднали. Какъвто и да е вашият стил и възможности, възраст и опит – ние имаме какво да ви предложим. Ако искате да опитате нещо ново или пък да подобрите техниката си, свържете се с нас!