Нина Иванова

Израснах докато танцувам. От съвсем малка имам интерес към танца и съм опитала от много и различни стилове. Минах през модерни и класически танци, хип хоп и други докато не се спрях на латино танците. Помня първата ми среща отблизо с тях и колко запленена бях. Бях на 16 години. От тогава не съм спирала да танцувам салса и бачата. Благодарение на множеството танцови обучения и фестивали, които посещаваме ежегодно във Варна, Стара загора, Боровец и др. на пътя ми се появи и Регетона. Тогава открих истинската си страст. От 2012 година преподавам Регетон в Арт Център Алехандро. Участвала съм в безброй открити уроци, танцови работилници и представления организирани от различни организации и фестивали като „Move week“, “ Now we move“, „Be Active“, „Здравей здраве“ и др. За мен танцът е живот, животът е танц

Нови групи от септември 2022

Регетона е подходящ както за хора, които не са танцували до сега, така и за такива, които искат да пробват нещо ново. Нова група за начинаещи ще започне скоро.

 Следете сайта ни и нашата фейсбук страница за актуална информация.

Танцът е израз на тялото, но и на душата. Танцът е повече от танц. Той е вълнуващо изживяване, особено когато  си заобиколен от приятни партньори. Танците горят повече калории от фитнеса, извайват тялото, носят ни настроение и самочувствие.

 

Classes