Нели Тоскова

Нели Тоскова открива своето влечение към танците още в ранна детска възраст. С първите й стъпки в залата, народните танци се превръщат в голямата й страст.

Докато развива своя талант през годините, Нели е била част от различни танцови състави. Печелила е множество медали, много от които златни, имала е безброи участия в страната и зад граница, и продължава да покорява сцените и сърцата на публиката.

Нели е тренирала в Младежки танцов състав „Искра“, град Хисаря, заедно с който са печелили Златен Орфей на Балкански шампионат по фолклор „Жива вода“ и са получили номинация за голямата награда на Световен шампионат по фолклор.

Като солов изпълнител Нели преминава през различни стилове танци като хип-хоп, балет, съвременни танци и латино танци, които вече над 8 години са незаменима част от живота й. Посещавала е събития, свързани с латино танците като Fanta dance festival, на които е имала възможността да се учи от най-добрите и известни танцьори.

След няколко години тренировки , Нели вече четири години е част от екипа на Арт център „Алехандро“ като преподавател по салса и бачата.

Чаровната Нели продължава да развива уменията си като танцьор с все по-голяма и по-голяма амбиция, и вече е готова да предаде знанията си и любовта си към танците на следващите поколения танцьори.