Мара Салваджио

Невероятно талантливата ни преподавателка по класически балет и contemporary, Мара Салваджио, поема по своя професионален път в света на танците още на 3 годишна възраст, в родната си Сицилия.

Тя прекарва детството си напълно отдадена на нейната мечта да танцува. Години усилен труд и тренировки дават резултат и тя успешно преминава прослушване за Операта в Рим (Teatro dell’Opera di Roma). Година по-късно, Мара продължава своето образование в Римския Балет (Balletto Di Roma), където завършва класически и contemporary танци.

Италианката бързо набира популярност и в същата година на своето завършване, започва да работи за Младежката компания на Римския балет (Balletto di Roma Junior Company).

Мара получава невероятната възможност да се яви на прослушване за Държавната Опера в Пловдив. Когато успешно преминава и през това предизвикателство, тя е повече от вдъхновена и развълнувана да се премести да работи в Пловдив.

Освен в България, тя има зад гърба си множество танцови участия в различни градове в Сицилия, и в повечето театри в Рим. Някои от представленията, в които е разгръщала своят талант са „Копелия“, „Лебедово езеро“, „Алиса“, „Дон Кихот“, „Gamzatti La Bayadère“ и други.

Нейното най-голямо събитие и кариерно постижение е танцовото превъплащение в ролята на Мирта в постановката „Жизел“, като солист за Държавната Опера в Пловдив.

Мара Салваджио е истински професионалист. За нея, да бъде инструктор и да предава на новите поколения своите знания и опит е една вълнуваща възможност. Основната й цел като преподавател по класически балет и contemporary, е да даде базисни познания дори и на тези, които никога не са се занимавали с танци. И да насочи младите таланти по пътя им към танцово развитие.

  

Следете сайта ни и нашата фейсбук страница за актуална информация.

Танцът е израз на тялото, но и на душата. Танцът е повече от танц. Той е вълнуващо изживяване, особено когато  си заобиколен от приятни партньори. Танците горят повече калории от фитнеса, извайват тялото, носят ни настроение и самочувствие.

 

Classes

Salsa & Merengue

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment

Know More

World Contemporary

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment

Know More