Венцислав Йорданов

Страстта си към Брейка, Венцислав Йорданов открива през 2010 г. Това е и периодът, в който танцувалното изкуство се превръща в начин на живот за него.

Благодарение на своя треньор Димитър Андреев Lalri и мотивацията му за развитие в сферата на Брейк танците, Венцислав бързо разбира, че е открил своето призвание и започва да взима участие на международни и национални състезания.

Венцислав започва професионалната си кариера като инструктор още през 2013 г. Той обучава ентусиасти на възраст от 7 до 20 години, като ги завърта на 360º и преобръща света им с главата надолу.

Всеотдайността му към това което прави дава резултат и това си личи от всички отличия, които извоюва през годините.

Някои от най-големите му постижения са:

  • King of the west (Благоевград) – 1во място 2016
  • Битки под тепето (Пловдив)- 1во място 2017
  • Get involved (София) – 1во място 2017
  • Battle of the year (Greece) – полуфиналист 2017
  • Battle after st valentin’s day (София) 1во място 2018
  • United we rise (Варна) 1во място 2017

Освен всички топ призове, той взима участие и на Brake the floor – top 16 (Словения), Международен турнир 2016, Fun king rulkus (Холандия) 2017, Outbrake (Словакия) 2018 и други.

Извън танцувалните си начинания, Венцислав обича да ангажира себе си и да запълва времето си, развивайки нови идеи, както и да се запознава с интересни хора.

Чрез многогодишния си натрупан опит като треньор, той се опитва да даде начален тласък на младите, които имат желание да се осъвършенстват и да постигнат целите си чрез магията на Брейк танците.

Вижте програмата на тренировките тук.

  

Групи по брейк  в Арт Център Алехандро

Брейк танците са комбинация от интензивна кардио тренировка и екстремно забавление. Те не просто помагат да подобрите тонуса и цялостното си физическо състояние, но и ви предоставят шанса да развиете своята сила, координация, техника и издръжливост.

Научете повече

График на заниманията може да намерите в меню програма или на нашата фейсбук страница.

Следете сайта ни и нашата фейсбук страница за актуална информация.

Танцът е израз на тялото, но и на душата. Танцът е повече от танц. Той е вълнуващо изживяване, особено когато  си заобиколен от приятни партньори. Танците горят повече калории от фитнеса, извайват тялото, носят ни настроение и самочувствие.

Classes

Salsa & Merengue

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment

Know More

World Contemporary

On the other hand, we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized by the charms of pleasure of the moment

Know More