Нови групи за начинаещи от септември 2018г.

Нови групи за начинаещи от септември 2018г.! Не пропускайте първите уроци! Те поставят основите във всеки стил. Ако до сега не сте танцували или практикували йога например – сега е моментът! Започнете с нова група за начинаещи, където всички ще са на вашето ниво и ще учат стъпки и движения от самото начало.

    

Каквито и да са вашите стил и възможности, възраст и опит – ние имаме какво да ви предложим. Ако искате да опитате нещо ново или пък да подобрите техниката си, свържете се с нас. Зумба, Брейк, Йога, Регетон, Модерен балет, Хип-хоп, Народни танци и K-pop танци – всички тези стилове можете да откриете в залата на Арт Център Алехандро.

Много е трудно да бъдат изброени всички причини, поради които е добре да танцуваме ! Танците са изключително забавни и полезни, както за тялото, така и за ума. Те са страхотен начин да се упражняваме и да бъдем във форма, да придобием по-добра координация, да изградим самоувереност. Танците са страхотен начин да срещнем нови хора!

„Арт Център Алехандро за мен е мястото, където се разтоварвам от ежедневието. Танците ме измъкват от реалността и ми дават свобода!“  – Мая 32г., посещава часове по зумба

 

      

 

„Уроците в залата са прекрасни, но не са само те! С групата си станахме толкова близки, че не спираме да излизаме заедно, да се забавляваме и да танцуваме дори извън танцовата зала!“- Катя 24г, посещава часове по регетон

Убедете се сами в това, което ви казваме ние и нашите клиенти! Очакваме ви в залата!

Тук можете да откриете новата седмичната програма от месец септември, както и информация за началната дата на всяка нова група!

Харесвате ли това? Споделете го!