Нови групи за начинаещи от септември 2019г.

обратно в за;ите за изкуства

 

Нови групи за начинаещи от септември 2019г.! Не пропускайте първите уроци! Те поставят основите във всеки стил.

1 септември – Хип-хоп с Ло

1 септември – Хип-хоп lady style с Джаки

2 септември -Йога

6 септември – Urban choreography 

12 септември – Регетон /7-14 г. /и /15г.+/

16 септември – Народни танци 

17 септември – Салса и бачата

18 септември – Зумба

20 септември – Stretching

Можете да ни откриете на ул.Младежка 25 ,както и в Дома на културата ,,Борис Христов“.За повече инф.и за записване:0896264447.

Ако до сега не сте танцували или практикували някой от стиловете,които предлагаме – сега е моментът! Започнете с нова група за начинаещи, където всички ще са на вашето ниво и ще учат стъпки и движения от самото начало.

    

Много е трудно да бъдат изброени всички причини, поради които е добре да танцуваме ! Танците са изключително забавни и полезни, както за тялото, така и за ума. Те са страхотен начин да се упражняваме и да бъдем във форма, да придобием по-добра координация, да изградим самоувереност. Танците са страхотен начин да срещнем нови хора!

„Арт Център Алехандро за мен е мястото, където се разтоварвам от ежедневието. Танците ме измъкват от реалността и ми дават свобода!“  – Мая 32г., посещава часове по зумба

      

„Уроците в залата са прекрасни, но не са само те! С групата си станахме толкова близки, че не спираме да излизаме заедно, да се забавляваме и да танцуваме дори извън танцовата зала!“- Катя 24г, посещава часове по регетон

Убедете се сами в това, което ви казваме ние и нашите клиенти! Очакваме ви в залата!

Тук можете да откриете новата седмичната програма от месец септември, както и информация за началната дата на всяка нова група!

Харесвате ли това? Споделете го!