Сватбен танц

Сватбеният ден е пълен с вълнуващи моменти. Може би един от най-запомнящите се е първия сватбен танц на младоженците. Екипът ни от опитни професионални хореографи е напълно подготвен да създаде танца, за който тайно си мечтаете.  Услугата сватбен танц обаче не е само за младоженците, тя има няколко варианта:

ВАРИАНТ I – “Сватбен танц на младоженците” – Изненада за гостите

Това е вариантът, в който младоженците взимат индивидуални уроци при нашите хореографи/инструктори и с тяхна помощ изучават хореография, която да изтанцуват като първи сватбен танц. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящата песен, ще се съобразим с вашите желания, мечти и идеи за свтбеният ви танц.

ВАРИАНТ II – “Танц на кумовете/шаферите/приятелите” – Изненада за младоженците

Този вариант е често използван като подарък за младоженците. По същия начин с индивидуални уроци се изучава дадена хореография (на музика избрана от Вас или с наша помощ) и се изиграва като изненада на сватбата. Тези моменти са винаги забавни и запомнящи се.

ВАРИАНТ III – “Сватбена шоу-програма”

При този вариант, младоженците избират част от нашия репертоар и включват балета в сватбената програма или кумовете/шаферите/приятелите ни наемат, за да направят изненада на младоженците.

Подарете на себе си и на гоститите нещо специално в най-важния ден за вас и вашия любим!

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите предпочитания!

Харесвате ли това? Споделете го!