Красимира Шехаде

/преподавател по художествена гимнастика 7 г. +/

 

Красимира Шехаде започва да се занимава с художествена гимнастика от 4 – годишна, стигайки до етапа, в който трудът ѝ бива признат и натрупва 15 г. съзтезателен професионален опит. Завърша магистратура по спорт в ПУ”Паисий Хилендарски”.
Тя е международен инструктор по port de bra и треньор по художествена гимнастика с голям брой тренирани ученици зад гърба си.
Сега всяко дете ще има възможността да попие знанията и уменията, които Краси с много любов ще предаде.

художествена гимнастика

Мария Бетуховска

/преподавател по художествена гимнастика 4 г. + и contemporary 7 г.+/

 

„Откакто се помня се занимавам със спорт. Влязох за първи път в залата по художествена гимнастика, когато бях на 4 години. В момента, в който влязо9х в залата всичко ми беше толкова интересно и си спомням, че много се вълнувах. Исках да науча всичко веднага. До 14-годишна се занимавах само и единствено с художествена гимнастика, след което започнах да изучавам и магията на танца. Станах част от балет „Ера“, благодарение, на което се научих да съчетавам наученото в залата по гимнастика и натрупващите ми знания за видовете танци. Двете заедно ръка за ръка ме научиха на дисциплина, издържливост, гъвкавост и това как човек да проявява характер и воля в трудните моменти в живота. И двете дисциплини ми показаха, че всичко се постига с много труд и упоритост.
Днес вече искам да помогна на много малки таланти да преоткрият себе си чрез танците и гимнастиката. Да изразяват себе си. Да се научат, че когато даваш получаваш. Да не се страхуват да мечтаят, защото човек е голям, колкото са големи мечтите му. „

Нови групи от септември 2022

 Въведете детето си в красивия и грациозен спорт – художествена гимнастика , чиито позитиви от практикуването му са многобройни.
Научете повече.

 Следете сайта ни и нашата Facebook страница за актуална информация.